BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSıkı bir şiir filmi daha geliyor: Lavinya----

Sıkı bir şiir filmi daha geliyor: Lavinya

Sıkı bir şiir filmi daha geliyor: Lavinya
14 Ağustos 2013 - 15:59 www.finansgundem.com

Özdemir Asaf'ın ölümsüz şiiri Lavinia film oluyor. Genç yönetmen Kerem Topuz, 2014 yılında vizyona girecek filmi için çok iddialı...

Türk sinemasının yenilikçi yönetmenlerinden Kerem Topuz, Özdemir Asaf'ın unutulmaz şiiri 'Lavinia'yı beyaz perdeye taşımaya hazırlanıyor. Duygusal dram türündeki filmin senaryosu da yine Kerem Topuz'a ait. Önümüzdeki aylarda çekimlerine başlanacak olan ve 2014'te vizyona girmesi planlanan filmin başrollerinde şimdilik ismi açıklanmayan tanınmış sürpriz isimler yer alıyor.

Geçen yıl Nisan ayında gösterime giren ilk filmi 'Film' ile dikkatleri çeken genç yönetmen, yine Türkiye sineması için sıra dışı kabul edilecek bir filme imza atmaya hazırlanıyor. Tıpkı Özdemir Asaf'ın şiirinde olduğu gibi gitme dese de gidecek olan ama adını kimseye söylemeyeceği Lavinia'nın hikayesinin anlatılacağı yapım, şaşırtıcı anlatım tarzı ve etkileyici görselliğiyle şimdiden merak konusu.
Yepyeni biri olmak uğruna, sahip olduğu her şeyden vazgeçen genç ve güzel model Lavinya ile gerçek aşkı arayan bohem yazar Can Vural’ın çıktıkları trajik yolculuğu anlatacak olan film, İstanbul'da başlayıp Karadeniz'de küçük bir kasabada son bulacak.
Sanat yönetmenliğini Natali Yeres'in, film müziklerini başarılı müzisyen ve besteci Murat Özdemir üstleneceği, KRMFilm'in yapımcılığında hazırlıkları süren 'Lavinya', 2014'te izleyiciyle buluşacak. Kerem Topuz, Türkiye'nin yanı sıra uluslararası film pazarlarını da hedeflediklerini söylüyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)