BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSıcaklıklar çok sert düşecek----

Sıcaklıklar çok sert düşecek

Sıcaklıklar çok sert düşecek
11 Kasım 2016 - 16:15 www.finansgundem.com

Meteoroloji uyardı! Hava sıcaklıkları hissedilir derecede azalacak

Meteoroloji’nin açıklaması şöyle: "Geçtiğimiz hafta sonundan bu yana genellikle güneybatılı rüzgarların (lodos) etkisinde kalarak yurdumuzun büyük bir bölümünde yükselen ve mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarında yarın önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Ancak 13 Kasım Pazar günü öğleden sonra rüzgarın kuzeyli yönlere (karayel ve Poyraz) dönmesiyle birlikte 13 Kasım Pazar günü; yurdun kuzeybatı kesimlerinde, 14 Kasım Pazartesi gününden itibaren önümüzdeki haftanın ilk yarısında ülkemizin kuzey ve iç bölgelerinde (Marmara, Kuzey ve İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadenizile Doğu Anadolu’nun doğusu) hissedilir derecede (5 ila 12 derece arasında) azalacağı ve mevsim normalleri altına düşeceği tahmin ediliyor.

Ani sıcaklık azalmasının neden olabileceği olumsuzluklar ile oluşabilecek sağlık sorunlarına karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)