BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinŞevket Çoruh: Hıçkıra hıçkıra küfrediyorum----

Şevket Çoruh: Hıçkıra hıçkıra küfrediyorum

Şevket Çoruh: Hıçkıra hıçkıra küfrediyorum
30 Ağustos 2017 - 13:22 www.finansgundem.com

'Arka Sokaklar' dizisinin 'Mesut Komiser'i Şevket Çoruh, İstanbul'u dün akşamdan itibaren etkisi altına alan yağmurun mağdurlarından oldu.

İstanbul'da dün akşam saatlerinde etkili olan yoğun yağmur nedeniyle bazı bölgelerde su baskını kabusu yaşandı. Bu mağduriyetle karşı karşıya kalan isimlerden biri de oyuncu Şevket Çoruh'tu.

Kısa süre önce 22 yıllık birikimini (17 milyon TL) 'Babasahne' adlı tiyatroya yatıran Çoruh, Kadıköy'de büyük emeklerle hizmete açtığı tiyatroda su baskını yaşanmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

"GÖZYAŞLARIMI TUTAMIYORUM"

Kinayeli bir paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, "Şu yağmur kadar romantik bir şey yok gözyaşlarımı tutamıyorum. Hıçkıra hıçkıra küfrediyorum" ifadelerine yer verdi. Çoruh, diğer bir tweetinde ise Kadikoy Belediyesi'ni etiketleyerek, "Sizin de romantikliğinize hayranım" mesajını yazdı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa Kırkağaç30 Ağustos 2017 20:32

    Adama bak bina almış çatısına bakmamış yağmur yağdı diye feryat figan ediyor ve utanmadan sıkılmadan küfür ediyorum diyor bizde bunu ve bunun gibileri sanatçı diyip el üstünde tutuyoruz kabahat kimde acaba kamyon yazısı var kabahat sende değil sana gönül verende diyor

  • M K30 Ağustos 2017 15:02

    BU DENSİZ KİME KÜFREDİYOR ACABA BELEDİYEDEN BAŞKA... BUNLARI ADAM YERİNE KOYAN BİZLER...