BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSevil Emek, Takeda Türkiye Direktörü oldu----

Sevil Emek, Takeda Türkiye Direktörü oldu

Sevil Emek, Takeda Türkiye Direktörü oldu
11 Ekim 2017 - 12:06 www.finansgundem.com

Sevil Emek, Takeda Türkiye Medikal Direktörlüğü görevine getirildi

2009 yılında Türkiye pazarına giriş yapan dünyanın en köklü ilaç şirketlerinden Takeda, Türkiye’nin kendi alanında en hızlı büyüyen şirketlerinden biri olma yolunda ilerliyor. İlaç sektöründe 17 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Sevil Emek, Medikal Direktör olarak Takeda Türkiye ailesine katıldı.

Sektörde uzun yıllar biriktirdiği ulusal ve global deneyimi ile Takeda Türkiye’de göreve başlayan Sevil Emek, 1998 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Amerika’da Pittsburgh Üniversitesi’nde misafir öğretim üyesi oldu. Profesyonel iş hayatına 2000 yılında Eczacıbaşı İlaç firmasında Medikal Danışman olarak başlayan Sevil Emek, 2004 – 2009 yılları arasında Novo Nordisk firmasında Medikal Müdür olarak görev yaptı. 2009 yılında kendi firmasını kurarak eğitim ve danışmanlık üzerine çalışan Emek, 2011 yılında Novo Nordisk firmasında, Klinik, Medikal, Ruhsat Departman Direktörlüğü görevini üstlendi. 2014 yılında Alcon firmasına Medikal Direktör olarak geçiş yapan Emek, 2016 yılında terfi ederek Gelişen Pazarlar’dan Sorumlu Medikal Direktör oldu. Sorumluluğu dahilinde 40’ı aşkın ülkede hizmet veren Emek, Türkiye Medikal Direktörlük görevini de kısa bir süre eş zamanlı olarak yönetti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)