BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiSevdiklerinizin oyuncağını istermisiniz?----

Sevdiklerinizin oyuncağını istermisiniz?

Sevdiklerinizin oyuncağını istermisiniz?
27 Mayıs 2013 - 16:58 www.finansgundem.com

Önceleri bilim kurgu filimlerinde gördüğümüz klonlama sahneleri, artık gerçek hayatta insanoğlunun kullanımına sunuldu.

Sevdiklerimiz veya yanımızda olmasını istediğimiz her şeyi klonlyabiliriz. Bir Japon oyuncak şirketi öncülüğünde başlayan bu akımda, sevdiğiniz herkesi klonlanabilir ve istediğiniz her an yanınızda olabilirler. Sevdiklerinizin yüzlerini ve kafalarını 3D teknolojisiyle tarayan cihazlar aldıkları görüntüleri kusursuzca bir oyuncağa aktararak birebir ve gerçeğinden ayırt etmekte güçlük çekeceğiniz klonlar üretiyor.
Sistemi basit bir şekilde anlatmak gerekirse; klonlatmak istediğiniz kişi SLR denilen kameralar ile etrafı çevrilmiş bir koltuğa oturuyor ve her açıdan görüntü alınmaya başlanıyor. Klonlanacak kişiden alınan görüntüler hemen bir kalıba basılıyor. Bu işlemden sonra ise klonlanacak kişinin kafa haritası oluşturulmaya başlanıyor.Uzmanlar, ilk bakışta gerçeği ile ayırt edilmesi neredeyse imkansız olan bu klonlar, önümüzdeki birkaç sene içerisinde dünyanın en popüler konularından biri olacak ve insanlar dünyanın her yerinden sevdiklerini klonlatabilmek için sıraya geçecekler şeklinde açıklama yaptılar.
Bu gelişme ile bir takım insanlar büyük bir heyecan ve sevinç yaşarken, diğer taraftan ise bunun ileride ciddi psikolojik bozukluklara yol açabileceği konusunda yorumlar yer alıyor. Peki siz sevdiklerinizi klonlatmak ister miydiniz?
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)