BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSelçuk Bayraktar: Kirli bir karar----

Selçuk Bayraktar: Kirli bir karar

Selçuk Bayraktar: Kirli bir karar
24 Nisan 2021 - 23:20 www.finansgundem.com

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olayları için "soykırım" ifadesini kullanması için "kirli bir karar" nitelemesinde bulundu.

Türk ordusu için SİHA, İHA ve akıllı savunma techizatları üreten Bayraktar Teknoloji'nin lideri Selçuk Bayraktar, Twitter hesabından Biden'ın 1915 olayları için 'soykırım'  ifadesini kullanmasına ilişkin sert ifadelerde bulundu. Bayraktar yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Geçmişte Kızılderililere soykırımın, haksız savaşlarda milyonların katliamının, bugün ise etnik ayrımcılık ve şiddetle, insanları nefessiz bırakarak öldürmenin yaşayan en acı tablosudur ABD. Kararı siyasidir, kirlidir. Ahlaki, hukuksal, tarihi ve evrensel hiç bir dayanağı yoktur. 1915 olayları arkadan vurulan bir milletin, emperyal sömürgeciler tarafından azdırılarak düşman orduları ile iş birliği içinde komşularını katleden bir güruha karşı topraklarını ve halkını korumak için uygulamak zorunda kaldığı bir karardır."

Bakan Varank: ABD'nin Türkiye'ye söyleyecek sözü yoktur

 

İş dünyası da Biden'ı kınıyor

 

Biden 'soykırım' ifadesini kullandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)