BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkŞekerbank'tan satış iddialarına yanıt!----

Şekerbank'tan satış iddialarına yanıt!

Şekerbank'tan satış iddialarına yanıt!
22 Mart 2016 - 11:50 www.finansgundem.com

Bahreynli Bank ABC’nin Şekerbank hisselerine talip olduğu iddialarına Şekerbank'tan açıklama geldi

Şekerbank Şirket Personel Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı, 18.03.2016 tarihinde, 10 gün içinde Şekerbank payları ile ilgili satış yapabileceklerini duyurdu. Vakfın elinde, piyasadan aldığı yüzde 10 Şekerbank hissesi bulunuyor. Emekli Sandığı Vakfı’ndan gelen bu açıklama, Şekerbank’ın hisse satışının yakın olduğu şeklinde yorumlanırken, Bahreynli Bank ABC’nin (Arab Banking Corporation) bankaya talip olduğu iddiası güçlendi. Bugün basında yer alan bu iddialara Şekerbank'tan açıklama geldi.

İşte Şekerbank tarafından yapılan o açıklama;

31.12.2015 tarihinde yapılan KAP açıklaması ile Kazkommertsbank JSC'nin, Şekerbank T.A.Ş'nin sermayesinde sahip olduğu payların yeni bir stratejik yatırımcıya satılması konusunda, Şekerbank T.A.Ş. Personeli Munzam Sosyal Güvenlik Ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı ile anlaştığı duyurulmuştu.

Basın yayın organlarında yayınlanan ve Kazkommertsbank'ın sahibi olduğu Şekerbank hisselerinin muhtelif isimlerdeki yatırımcılara satılması amacıyla yapıldığı ileri sürülen görüşmelere ilişkin haberler Bankamız açıklaması dışında olup gerçek dışı bilgiler içermektedir. Söz konusu sürece ilişkin Bankamızca yapılan açıklamalar dışında kamuya açıklanmamış bir husus bulunmamaktadır.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)