BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkŞekerbank’tan Dünya Saati’ne destek ----

Şekerbank’tan Dünya Saati’ne destek

Şekerbank’tan Dünya Saati’ne destek
17 Mart 2016 - 15:25 www.finansgundem.com

170’ten fazla ülkede her yıl gerçekleştirilen “Dünya Saati” kampanyasına 7 yıldır destek veren Şekerbank, iklim değişikliği sorununa dikkat çekmek için bu yıl da ışıklarını söndürecek

Şekerbank, WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) tarafından yürütülen “Dünya Saati (Earth Hour)” kampanyasına bu yıl da destek verecek.

Banka, iklim değişikliği sorununa dikkat çekmek için bu yıl 19 Mart Cumartesi günü 20.30-21.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında Genel Müdürlük ve Kartal Operasyon Merkezi’nin yanı sıra İstanbul dışındaki bazı hizmet binalarının da ışıklarını kapatacak. “Dünya Saati”ne 7 yıldır destek veren Banka, etkinliğe katılım için bu yıl da tüm çalışanlarını teşvik edecek.

Enerji verimliliği yatırımlarının finansmanında Türkiye’de bir ilk olan EKOkredi ürünüyle bugüne kadar yaklaşık 79 bin kişiyi enerji tasarrufuyla tanıştıran Şekerbank, çevre duyarlılığını kredilendirme süreçlerine taşıyarak ve ulusal ve uluslararası iklim değişikliğiyle mücadele platformlarında yer alarak bu alandaki faaliyetlerini sürdürüyor.

Dünyanın en büyük çevre etkinliklerinden biri…

2007’de Avustralya’da başlatılan kampanya, iklim değişikliği sorununa dikkat çekmek için düzenlenen dünyanın en büyük çevre etkinliklerinden biri olarak her yıl mart ayında 170’ten fazla ülkede ışıkların bir saat boyunca kapanmasıyla gerçekleşiyor. Bu yıl 10’cusu yapılacak etkinlik kapsamında, kentleri ve ülkeleri temsil eden anıtsal yapılar başta olmak üzere binlerce binada ışıklar kapatılacak. Kampanya, 2008 yılından bu yana Türkiye’den de destek görüyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)