BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkŞekerbanklılar bu yıl da esnaf için koştu----

Şekerbanklılar bu yıl da esnaf için koştu

Şekerbanklılar bu yıl da esnaf için koştu
02 Kasım 2014 - 14:30 www.finansgundem.com

Şekerbank çalışanları, bankanın esnafın iş hacminin artması amacıyla oluşturduğu ‘Açık’ platformu kapsamında bu yıl da esnaf için koştu

Esnaf için ilk ve tek olan ‘Kapımız Esnafa Açık’ platformunu, 60’ıncı kuruluş yılında hayata geçiren Şekerbank, platforma dikkat çekmek için yürüttüğü çalışmalar kapsamında bu sene ikincisi gerçekleştirilen ‘New Balance Büyükada Koşusu’na 250’yi aşkın çalışanıyla katıldı.
Toplamda 3.000 kişinin koştuğu etkinlikte, Şekerbank Genel Müdürü Halit Yıldız ve Şekerbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Nejat Bilginer’in yanı sıra 250’yi aşkın Şekerbank çalışanı yer aldı.

Halit Yıldız: “ 'Ahilik Hizmet Ödülü'ne layık görülen ilk banka olduk”

Şekerbank Genel Müdürü Halit Yıldız ‘Açık’ platformuna dikkat çekmek amacıyla geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Büyükada koşusunda yer aldıklarını belirterek, her ayın 15’i ‘Esnaf Günü’ konusunda bilinirliği arttırmak için il il Anadolu’yu gezdiklerini ve iletişim çalışmalarını aralıksız yürüttüklerini ifade etti. Her ayın 15’i ‘Esnaf Günü’ konusunda kamuoyunda önemli bir farkındalık oluştuğunun altını çizen Yıldız, Şekerbank’ın esnaf için gerçekleştirdiği çalışmalarla bu yıl, 'Ahilik Hizmet Ödülü'ne layık görülen ilk banka olduğunu belirtti. Yıldız, “T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından takdim edilen bu ödül, Şekerbank'ın bankacılık sektöründe farklı ve özel konumunun teyidi niteliğini taşıyor. Finans sektörünün Ahi'leri olarak, bize verilen bu onura layık olmak için tüm gücümüzle çalışmaya, sektörümüze örnek oluşturmaya, her zaman esnafın ve Türkiye'nin üreten kesimlerinin destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Her ayın 15’i ‘Esnaf Günü’

Şekerbank, Şubat 2013’te, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı himayesinde, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu'nun (TESK) desteğiyle her ayın 15'inin 'Esnaf Günü' ilan edildiği 'Açık' platformu kapsamında tüketicileri esnaftan alışveriş yapmaya yönlendiriyor. Banka, esnafın iş hacminin ve rekabetsel gücünün artmasını ve bu sayede kapılarının hep açık kalmasını hedefliyor. Platform kapsamında önemli markalar da her ayın 15'i 'Esnaf Günü'ne özel hem esnafa hem de tüketiciye özel kampanyalar düzenliyorlar.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)