Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...
Hisse | Fiyat | Değişim(%) | Piyasa Değeri |
---|
E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.
Kuruluşundan bugüne tarımsal üretim ve kırsal kalkınmayı destekleyen Şekerbank, geçtiğimiz yıl başlattığı Türkiye’nin karış karış gezildiği "Üreten Anadolu Çiftçi Buluşmaları" projesiyle kırsal bölgeleri ziyaret ederek üreticilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Üreticilerin finansal okuryazarlık düzeyini artırırken, kaynakların etkin kullanılarak tarımda geleneksel yöntemlerin yanı sıra dijitalleşmenin de önemi konusunda üreticiyi bilinçlendirmeyi hedefleyen proje ile üreticilerin düzenli gelir elde ederek ülke ekonomisine de katkı sağlamaları hedefleniyor.
Proje kapsamında, 2022 Ağustos ayından bu yana, Türkiye’nin dört bir yanında 280 köyde 20 binden fazla üreticiye ulaşan Şekerbank, önümüzdeki 3 ay içinde 130 köye daha giderek yaklaşık 12 bin çiftçiye daha ulaşacak.
Tuğbay Kumoğlu: “2023 yılı sonunda 32 bin üreticiye ulaşmış olacağız.”
Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, proje hakkında şunları söyledi: “Kırsal kalkınma ve sürdürülebilirlik misyonumuzun bir sonucu olarak ortaya çıkan ‘Üreten Anadolu Çiftçi Buluşmaları’ ile bu yıl da üreticilerle bir araya gelmeye devam ediyoruz. 2022 yılında başlattığımız önümüzdeki 3 ayda da gerçekleştireceğimiz buluşmalarla birlikte 2023 yılı sonunda toplam 32 bin üreticiye daha ulaşmış olacağız. Anadolu’da çiftçilerimizin faaliyetlerini daha verimli bir şekilde devam ettirmeleri bizim temel amacımız. Bunun için Türkiye’yi karış karış gezerek çiftçilerimizle buluştuğumuz bu proje ile üretimin temeli olan tarım sektörüne katkıda bulunmaya devam edeceğiz.”
Şekerbank'tan kullandıkça kazandıran mevduat hesabı
Şekerbank’ta iki üst düzey atama, işte yeni genel müdür
Şekerbank, ŞEF sistemi ile müşterilerinin dijital dönüşümünü destekliyor
Şekerbank’a Amerikan Hükümeti’nden deprem bölgesine özel 100 milyon dolar kredi
Şekerbank’tan iklim değişikliği ile mücadeleye bir destek daha
Fitch, Şekerbank’ın kredi notunu yükseltti
Finansingundemi.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.finansingundemi.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir. Burada yer alan görüş ve düşüncelerin www.finansingundemi.com ve yönetimi için hiçbir bağlayıcılığı yoktur. BİST isim ve logosu “koruma marka belgesi” altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz.