BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisŞekerbank hisseleri satılacak mı?----

Şekerbank hisseleri satılacak mı?

Şekerbank hisseleri satılacak mı?
28 Eylül 2011 - 09:33 www.finansgundem.com

BTA BANK Başkanı, BTA Bank'ın Türkiye'de Şekerbank'ta sahip olduğu yüzde 34 oranındaki pay için aktif olarak alıcı arayışını sürdürdüğünü söyledi.

Kazakistan merkezli BTA Bank JSC'nin Başkanı 2009 yılında yeniden yapılandırılan Banka'nın yeni sermaye ihtiyacı olmaksızın ayakta kalacağı konusunda güven içinde olduğunu söyledi. Ancak banka için gelecek dönemler için zorlayıcı unsurlar olduğunu da belirtti.
Başkan Anvar Saidenov, konuya ilişkin açıklamasında "Yeni bir ticari planımız ve yeni bir yönetim ekibimiz var. Kredi portföyümüzü özellikle perakende krediler alanında büyütecek ve kreditörlerimiz üzerindeki baskıyı hafifletecek radikal adımlar atıyoruz dedi.
Saidenov ayrıca BTA Bank'ın Türkiye'de Şekerbank'ta sahip olduğu yüzde 34 oranındaki pay içinde aktif olarak alıcı arayışını sürdürdüğünü belirtti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bir bilen29 Eylül 2011 10:50

    Birisi bu kazak ortağı bize açıklayabilir mi.bu yatırım fonunu kimler oluşturmuştur.şu petkim ihalesini alan sonra ihale verilmeyen konsorsiyum olmasın. kamuoyu haber bekliyor.

  • bir bilen-hasan ne demişti29 Eylül 2011 10:19

    ‘GÜNDEMİMİZDE HİSSE SATIŞI YOK, MASA ÜSTÜMÜZ TERTEMİZ’ Şekerbank'ın yüzde 34'üne sahip olan BTA hisselerini satmak istiyor mu? Şu anda böyle bir şey yok. Bu tür şeyleri biz de sizden duyuyoruz. Gündemimizde satışa yönelik bir şey yok.

  • bir bilen29 Eylül 2011 10:15

    sahi bu hisselerin banka personel sandıgı tarafından satışı sonrasında kasasına girdiği söylenen paralar şimdi nerede sandıkçılar uyuma