BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemScholz: Fransa'daki seçimlerden endişeliyim----

Scholz: Fransa'daki seçimlerden endişeliyim

Scholz: Fransa'daki seçimlerden endişeliyim
24 Haziran 2024 - 03:07 www.finansgundem.com

Almanya Başbakanı Olaf Scholz Fransa'da gerçekleştirilecek erken seçimler için endişeli olduğunu belirterek "Tabiri caizse Le Pen dışındaki partilerin seçimlerde başarılı olmasını umuyorum" dedi.

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Fransa'daki seçimlerden endişeli olduğunu açıkladı. Alman ARD televizyonuna verdiği demeçte Scholz, "Fransa'daki seçimler konusunda endişeliyim. Le Pen dışındaki partilerin başarılı olmasını umuyorum, ama bu Fransızların kararıdır," dedi.

Scholz, seçim sonuçlarından bağımsız olarak AB toplantılarında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'u göreceğini, ancak aşırı sağın kazanması durumunda değişim olacağını belirtti. Avrupa seçimlerinin bazı ülkelerde daha dramatik sonuçlar doğurduğunu ve bu durumun Almanya'da da üzüntüyle karşılandığını ifade etti.

Eylül ayında Thüringen, Saksonya ve Brandenburg'da yapılacak seçimlerde aşırı sağcı AfD'nin bir başbakan çıkarmasının karamsarlık yaratacağını söyleyen Scholz, AfD dışındaki partilerin çoğunluğu elde edeceğinden emin olduğunu dile getirdi. Scholz, AfD ile işbirliğinin kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, bunun Almanya'nın geleceği açısından düşünülemez olduğunu belirtti.

İsrail'den Lübnan'a fosfor bombası

 

İsrailliler ülkeyi terk ediyor

 

Rusya’da sinagog ve kiliseye silahlı saldırı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)