BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSavcıyı tehdit edenlere ters kelepçeli geçit: Savcı, sanıkları izledi!----

Savcıyı tehdit edenlere ters kelepçeli geçit: Savcı, sanıkları izledi!

Savcıyı tehdit edenlere ters kelepçeli geçit: Savcı, sanıkları izledi!
20 Ekim 2024 - 23:00 www.finansgundem.com

Yenidoğan Çetesi soruşturmasını yürütürken makamında tehdit edilmesine rağmen geri adım atmayan Cumhuriyet Savcısı Y.E., kendisini tehdit eden zanlıları tutuklattı. Sanıkları ters kelepçeyle adliyeye getirilişini savcı, bizzat izledi.


Yenidoğan çetesine ilişkin soruşturmada ilk tutuklamalar 22 Nisan 2023 tarihinde yapıldı. 22 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

2024 yılı Ağustos ayında başlayan olayda, Avukat Aylin Arslanatar ve Mustafa Kemal Zengin, Cumhuriyet Savcısı Y.E.’i tahliyeleri gerçekleştirmemesi halinde ölümle tehdit etti. Zengin, savcıya aile bireylerine dair bilgilerle de tehditler savururken, makamda gizli kamera kayıtlarıyla suç üstü yapıldı.

Zengin, “Ben 50 kişiyi harekete geçiririm, bu belayı ancak içeridekini salarak defedebilirsin” diyerek tehditlerini sıraladı. Savcı Y.E. ise bu tehditlere soğukkanlılıkla karşılık verip zanlıları konuşturduktan sonra harekete geçti.

OPERASYON VE TUTUKLAMALAR

Savcı Y.E.'in verdiği talimatla başlatılan operasyon sonucunda, tehdit olayına karışan 11 kişi gözaltına alındı. 3 jandarma personeli serbest bırakılırken, aralarında 2 avukatın da bulunduğu 8 kişi Büyükçekmece Adliyesi’ne sevk edildi. Bu kişiler "kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle tasarlayarak öldürmeye teşebbüs", "özel hayatın gizliliğini ihlal", "kişisel verileri yasa dışı ele geçirmek" gibi suçlardan yargı önüne çıkarıldı.

TERS KELEPÇEYLE GETİRİLİP SAVCI TARAFINDAN İZLENDİLER

Mustafa Kemal Zengin, Avukat Aylin Arslanatar ve diğer sanıklar, adliyeye ters kelepçeyle getirildi. Savcı Y.E., bu anı adliyenin kapısında başından sonuna kadar izledi.

Zengin ve diğer sanıklar sırayla adliyeye sokulurken, Savcı Y.E.’in sanıkların her hareketini takip ettiği görüldü. (NTV)

Savcıya suikast tehdidi soruşturmasında çarpıcı itiraflar!Savcıya suikast tehdidi soruşturmasında çarpıcı itiraflar!

 

Savcıyı tehditte 5 tutuklamaSavcıyı tehditte 5 tutuklama

 

Savcıyı tehdit eden 8 şüpheli adliyeye sevk edildi!Savcıyı tehdit eden 8 şüpheli adliyeye sevk edildi!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)