BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSavaş söylentileri, Ukrayna ekonomisini vuruyor----

Savaş söylentileri, Ukrayna ekonomisini vuruyor

Savaş söylentileri, Ukrayna ekonomisini vuruyor
28 Ocak 2022 - 19:25 www.finansgundem.com

Moskova-Kiev hattında gerilim sürüyor. Ukrayna Devlet Başkan Vladimir Zelenskiy, "Savaş çıkacakmış gibi gösterilmesi ekonomimize zarar veriyor" açıklamasını yaptı

Ukrayna Rusya arasında gerilim artıyor. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy Rusya ile artan gerilime ilişkin açıklama yaptı.

Panik olunmasına gerek olmadığını söyleyen Zelenskiy, "Savaş çıkacakmış gibi gösterilmesi ekonomimize zarar veriyor. Rusya ile daha önce yaşadığımız gerginlikten fazlasını görmüyoruz." dedi.

Zelenskiy ayrıca ABD Başkanı Joe Biden'ın bölgedeki durumu ara buluculardan değil kendisinden öğrenmesi gerektiğinin altını çizdi.

"NATO hem siyasi çözüme hem de askeri çatışmaya hazır"

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg Ukrayna-Rusya gerilimi ile ilgili, "NATO’nun savunma kapasitesini hafife almak yanlış hesap olur. NATO hem siyasi çözüme hem de askeri çatışmaya hazır." dedi ve açıklamalarına şunları ekledi:

Amacımız Rusya’ya şu mesajı vermek, Ukrayna’ya askeri müdahalenin siyasi ve ekonomik yaptırımları olur. NATO’nun savunma kapasitesini hafife almak yanlış hesap olur. Müzakere masasına tekrar oturmak iyi bir işaret, yazılı teklifimizi de yaptık. Rusya hazır olduğunda diplomatik çözüm için müzakerelere devam edebiliriz.

"Putin karar verecek"

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov da ABD'nin güvenlik konularıyla ilgili kendilerine verdiği yanıtın olumlu olmadığını açıklayarak, "Moskova savaş istemiyor. ABD ve NATO'nun cevabının ardından nasıl hareket edileceğine Putin karar verecek." dedi.

'Ukrayna, askeri teçhizatı sivillerin yerleşim alanlarına konuşlandırıyor'

 

Bir uyarı da Fransa’dan! “Rusya Ukrayna’yı işgal edebilir”

 

Biden'dan 'Rusya Ukrayna'yı gelecek ay işgal edebilir' uyarısı

 

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hakkı29 Ocak 2022 16:10

    Bugüne kadar gelen liderler aptalmıydı.Yatırım yaparken nasıl öderim hesabını yaopıyordu.Bütün yatırmlar özelleştirildi gelirleriyle son kuruşuna kadar kimisi yap işlet modeliyle yapılarak hazine tam takır kuru bakır eksi rezerve düştü.Bunun üstüne enerji sektörüne gelen zamlarla maliyetler aryacağından süper enflasyonun olması kaçınılmaz.Allah yöneticilerimize akıl fikir versin alınan kararlar gözden geçirilmelidir.Ne kadar önce yanlıştan dönülürse kardır.

  • Ali28 Ocak 2022 23:24

    Bir çok parti anap...doğru yol gibi tarih e GÖMÜLECEK...ekonomiyi bitiren kendini bitirir

  • baran28 Ocak 2022 20:06

    Şerefsiz Nato nun ipiyle kuyuya inersen  olacağı  bu tabi!  Bir yandan iyilik yapayım diye silah yığıyor!  Öbür yandan da elçilerini vs. çekip panik havasına sokuyor!  Sana vereceği bir kaç milyon ya da milyar dolar her ne ise kustura kustura geri alacak.