BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaOtomotivSarkozy'i ezip geçti----

Sarkozy'i ezip geçti

Sarkozy'i ezip geçti
28 Haziran 2012 - 09:06 www.finansgundem.com

Türk düşmanı Fransız liderin, 'Türkiye'de üretmeyin' dediği yeni Bursalı Clio'dan ilk görüntüler...

Fransa eski cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin bütün engellemelerine rağmen durduramadığı Renault'nun Bursa Fabrikası'nda üretilip dünya pazarlarına satılacak yeni modeli Clio 4, yüzünü gösterdi. Renault Bursa Fabrikası'nda üretimi başlayan yeni model dünya basınının karşısına ilk kez Eylül'deki Paris Oto Fuarı'nda çıkacak. Tanıtımın ardından dünya pazarlarına Bursa'dan gönderilecek otomobil, Renault'un en önemli modellerinden olacak.
200 MİLYON EURO'LUK YATIRIM
Bursa fabrikasında Clio 4 üretimi için 200 milyon euro yatırım yapan Renault, yeni modelden yılda 160 bin adet üretmeyi planlıyor. Yerli parça kullanım oranı yüksek olan Renault Clio 4 için, çok sayıda yerli yan sanayi firması da üretim yapıyor. Yeni Clio 4'ün en önemli üretim üssü olan Bursa dışında, Fransa Flins fabrikasında da Clio 4 üretimi yapılacak. Renault yeni Clio'dan dünya çapında yılda 350 bin adetlik satış yapmayı planlıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)