BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSalih Uçan'ı 'Pogba'ya benzettiler!----

Salih Uçan'ı 'Pogba'ya benzettiler!

Salih Uçan'ı 'Pogba'ya benzettiler!
14 Mart 2014 - 12:00 www.finansgundem.com

Fenerbahçeli Salih Uçan'ı Romalı yöneticilerin Juventus'un genç yıldızına benzettikleri ortaya çıktı

İtalyan basını Roma'nın, Galatasaraylı Drogba için olmasa da Fenerbahçeli Salih Uçan için son derece ciddi olduğunu yazdı. Başkent ekibinin sportif direktörü Walter Sabatini'nin uzunca bir süredir izlediği belirtilen 20 yaşındaki oyuncunun gelecek sezon Serie A'da top koşturmasının sürpriz olmayacağına dikkat çekildi.

Sarı-lacivertli futbolcuyla ilgili olarak, Roma ekibinde kurmayların oyuncudan 'Türk Pogba' diye bahsettikleri belirtildi: "Sadece Youtube'a gidip Salih Uçan yazarak ne kadar parlak bir geleceği olduğunu fark edebilirsiniz. Tekniği müthiş ve oyun tarzı ile Juventuslu Pogba'ya benzetiliyor. Zaten bu özellikleri yüzünden Roma kendisini takibe aldı."

Roma orta sahasının önemli ismi Miralem Pjanic'in Barcelona ve PSG gibi takımların takibinde olduğu, Boşnak futbolcuya yeni sözleşme için bastırılmasına karşın; sezon sonunda takımdan ayrılmasının beklendiği ifade edildi. Bu sebeple alternatif arayışlara hız verileceği belirtilirken, son olarak bu bölge için belirlenen ismin Salih Uçan olduğu ifade edildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • humble14 Mart 2014 12:59

    İyi de adam ne zaman seyretmişler eleman müzmin yedek,tip desen alakası yok...Pogba avrupanın elit takımlarına transfer olur salih 3. lige fenerle beraber uçar :D