BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaŞahin Sucukları'ndan “şeffaflık ve bilgi paylaşım” toplantısı----

Şahin Sucukları'ndan “şeffaflık ve bilgi paylaşım” toplantısı

Şahin Sucukları'ndan “şeffaflık ve bilgi paylaşım” toplantısı
04 Mayıs 2016 - 16:41 www.finansgundem.com

Şahin Sucukları 2015 performans ve 2016 hedeflerini bankacılara, kurumsal şeffaflık politikası çerçevesinde açık açık anlattı

Türkiye’ de faaliyette bulunan, toplam 18 bankanın ticari şube yönetim ekiplerinin katıldığı bilgilendirme toplantısında, satış, pazarlama ve finansman performans ve hedeflerini paylaşarak geçen yıl Kayseri Bölgesi’nde başlattığı  “şeffaflık ve bilgi paylaşım” geleneğini devam ettirdi.

Kayseri’ de düzenlenen toplantıda: Şahin Sucukları’nın performans ve hedeflerinin sunumunu yapan Yönetim Kurulu Danışmanı Hakan Sinangil’ in yanı sıra, Genel Müdür Mustafa Demirpalta, Yurtiçi Satış Müdürü Şenol Erdoğan, Ulusal Zincir Mağazalar Satış Müdürü Yusuf Baktır ve konuk olarak Brand Finance Türkiye Genel Müdürü Muhterem İlgüner konuşmacı olarak katıldı.

Şahin genel müdürü Mustafa Demirpalta, şirketin tüm finansal veri ve rasyolarını, bilanço açıklamaları ve dipnotları, banka kredileri limit ve risklerini ve Şahin 724 online satış kanalı faaliyetleri ve mevcut sonuçları tüm netliği ile paylaştı.

Hakan Sinangil ise toplantıda yaptığı sunumda, 2015 gerçekleşen ve gerçekleşmeyen hedefler, küresel ve ulusal düzeydeki olumsuzluklara karşın, sektör ortalamasının üzerinde büyümeyi başardıklarını vurguladı. Ayrıca, Şahin olarak Uluslararası Pazar Araştırma Firmasına yaptırdıkları Türkiye pazar anketi sonucu: Şahin’ in sucuk alanında Türkiye’nin en prestijli sucuk markası sonucunu aldıklarını, tüketicilerin görüş ve istekleri doğrultusunda yeni yapılanmaları olacağını ve firma olarak özellikle et fiyatlarında düşüş sağlama ve tarım istihdamını arttırma amaçlı yaptıkları ulusal düzeyde  PR ve lobi çalışmalarından bahsetti.

Şahin Sucukları yöneticileri, sunumun ardından banka yöneticilerinin sorularını yanıtladı ve gelecek dönemlere ilişkin planlarıyla ilgili ayrıntılı bilgiler verdi.

Toplantıya, konuk olarak katılan, Londra merkezli, dünyanın önde gelen uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’in Türkiye Genel Müdürü Muhterem İlgüner de, Şahin’in başarılı performansını dikkate değer bulduklarını ve yaptıkları detaylı araştırma sonucu Şahin ‘ in 2016 yılı Türkiye’ deki ilk 100 büyük marka sıralamasında yerini alacağını ifade etti. Ayrıca, İlgüner, yönetim verilerine dayalı hasılat tahminleri sonucunda, paketli et konusunda yapılacak yatırımın Şahin Sucukları'nın markası üzerindeki etkisinin hesaplandığını ve mevcut değeri, kısa vadede yatırımın, % 89 artış ile yukarıya taşıyacağını vurguladı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)