BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSağlık Bakanı Memişoğlu: 26 Nisan 2024'te yapılan operasyon ile "yenidoğan çetesi" çökertildi----

Sağlık Bakanı Memişoğlu: 26 Nisan 2024'te yapılan operasyon ile "yenidoğan çetesi" çökertildi

Sağlık Bakanı Memişoğlu: 26 Nisan 2024'te yapılan operasyon ile yenidoğan çetesi çökertildi
22 Ekim 2024 - 10:49 www.finansgundem.com

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu: 26 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilen operasyon ile "yeni doğan çetesi" etkisiz hale getirildi.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "(Yenidoğan çetesi) 5 Mayıs 2023'te emniyeti devreye sokuyoruz ve yardımcılarıma 'Emniyet ve savcılık ne isterse 7/24 bunla ilgili destek verin' dedim" dedi.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "25 Eylül 2023'te anlık olarak olağanüstü denetim yapıyoruz. Dosyaların birçoğu bu aşamada elde edilmiş oluyor" dedi.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, deliller toplandıktan sonra 26 Nisan 2024'te yapılan operasyon ile "yenidoğan çetesi"nin çökertildiğini bildirdi.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu:

"Bebek ölümlerinden şüphelilerin sorumlu olduğu kanaatini içeren tıbbi mütalaa 16 Eylül 2024'te savcılığa gönderiliyor. Savcılık 16 Ekim 2024'te iddianamesini bitiriyor. Biz de 18 Ekim'de hastanelerin ruhsatlarını iptal ediyoruz ve kapatıyoruz."

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "Biz, sağlıkta çürük elmaları ayıklamak yetkisindeyiz, kararlılığındayız ve bu konuda hiç kimseye taviz veremeyiz. Böyle çeteler varsa bunların üzerine kararlılıkla gidiyoruz. Kim olursa olsun gitmeye devam edeceğiz. Çünkü sağlık her şeyin üstünde. Bakanımın da arkadaşımın da hastanesini kapattım. Eğer gereklilik varsa kardeşim de bakanım da arkadaşım da olsa onu yerine getiririm." diyerek konuşmasına devam etti.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, özel sağlık tesislerinin denetimlerini revize edeceklerini, bu konuda tekrardan bir yapılanmaya gideceklerini açıkladı.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "Aile hekimliği ile ilgili düzenlemeyi bitirdik, onay ve inceleme aşamasında. Hekimliğini gerçekten hakkıyla yapan arkadaşlarımız çok avantaj elde edecek.''

'Yenidoğan Çetesi' soruşturması: O hastaneler mühürlenip kapatıldı!'Yenidoğan Çetesi' soruşturması: O hastaneler mühürlenip kapatıldı!

 

Yenidoğan çetesi soruşturması: Meslekten men edilen doktor ameliyat yapmış!Yenidoğan çetesi soruşturması: Meslekten men edilen doktor ameliyat yapmış!

 

TTB Başkanı'ndan 'yenidoğan çetesi' açıklamasıTTB Başkanı'ndan 'yenidoğan çetesi' açıklaması

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)