BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisSABAH İLE DENİZBANK'IN YOLLARI AYRILDI----

SABAH İLE DENİZBANK'IN YOLLARI AYRILDI

SABAH İLE DENİZBANK'IN YOLLARI AYRILDI
11 Şubat 2009 - 15:31 www.finansgundem.com

Yıllardır maaşlarını Denizbank kanalıyla alan Sabah ve ATV çalışanları artık maaşlarını başka bankadan alacak. Sabah ve ATV'de maaş ödemeleri için iki ayrı banka ile anlaşıldı. Hangi birimde çalışanlar maaşlarını hangi bankadan alacak. Uygulama ne zaman başlayacak?

Yıllardır maaşların Denizbank kanalıyla alan Sabah ve ATV çalışanları artık başka bankadan maaş alacaklar. Sabah ve ATV'de maaş ödemeleri için iki ayrı banka ile anlaşıldı. Hangi birimde çalışanlar maaşlarını hangi bankadan alacak. Artık Sabah ve ATV grubu çalışanları maaşlarını Vakıfbank ile Halk Bankası'ndan alacak. Bir anlamda Çalık Grubu, çalışanların maaşlarının artık Sabah ve ATV'yi alırken kredi kullandığı bankalar kanalıyla yapacak. Uygulama 1 Mart tarihi itibariyle başlıyor. Yani 1 Şubat'ta alınan maaşlar Denizbank'tan son ödenen maaşlar oldu. VAKIFBANK'dan maaş alacaklar şöyle dağıtım, Fotomaç, dergiler, habar ajansı, matba çalışanları, motor presse, prodüksiyon, Sabah ve Takvim çalışanları. HALKBANK'tan maaş alacaklar ise ATV, ATV Avrupa, Denetim, Hukuk, İdari İşler, İnsan Kaynakları, İzmir Tv, Kitapçılık, Kurimsal iletişim, Mali işler, Reklam, Teknik Hizmetler, Türkçe Tv, Yeni Asır.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)