BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'da askeri bina çöktü: 23 ölü----

Rusya'da askeri bina çöktü: 23 ölü

Rusya'da askeri bina çöktü: 23 ölü
13 Temmuz 2015 - 23:21 www.finansgundem.com

Sibirya bölgesindeki Omsk şehrinde kışla binasının kısmen çökmesi sonucu ilk belirlemelere göre 23 asker hayatını kaybetti

Rusya'nın Sibirya bölgesindeki Omsk şehrinde, kışla binasının çökmesi sonucu ilk belirlemelere göre 23 asker öldü.

Rusya Savunma Bakanlığı, Omsk kentindeki Svetliy köyünde bulunan 242. Hava Kuvvetleri Eğitim Merkezi kışlasının tavanının çöktüğünü ve 23 kişinin öldüğünü açıkladı.

Rusya Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, gece içinde 337 askerin bulunduğu binada 19 askerin yaralandığını duyurdu.

Bakanlık, enkaz altında kaldığı belirtilen 42 kişinin tamamına ulaşıldığını açıkladı. Yaralılardan bazıları özel uçaklarla Moskova'daki hastanelere gönderiliyor.

Bölgede arama- kurtarma çalışmalarına devam ediyor. Bu arada Omsk’ta Bakanlık’a bağlı diğer tüm tesis binalarının incelenmesi talimatı verildi.

KREMLİN'DEN TAZİYE MESAJI
Öte yandan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de Omsk'taki eğitim merkezinde hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi.

Kremlin sözcüsü Dmitriy Peskov, Putin'in eğitim merkezindeki kurtarma çalışmalarını yakından izlediğini ve Savunma Bakanlığı'ndan düzenli olarak rapor aldığını da belirtti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)