BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRusya'da 1917 Devrimi'nden bu yana bir ilk!----

Rusya'da 1917 Devrimi'nden bu yana bir ilk!

Rusya'da 1917 Devrimi'nden bu yana bir ilk!
01 Ekim 2021 - 16:07 www.finansgundem.com

Rusya’yı 17. yüzyıldan 1917’deki Bolşevik Devrimi’ne dek yöneten Romanov Hanedanı’nın varisi Georgiy Romanov, İtalyan nişanlısı Rebecca Bettarini ile imparatorluk döneminin başkenti olan St. Petersburg’daki Aziz İsaak Katedrali’nde evlendi.

Aziz İsaak Katedrali’nde düzenenen düğünün davetliler listesinde, İspanya Kraliçesi Sofia, Liechtenstein Prensi Rudolph ile Prenses Tılsım gibi yabancı misafirlerin yanında Rusya Dışişleri Sözcüsü Mariya Zaharova da yer aldı.

Georgiy Romanov, 1990’ların başında ailesinin döndüğü ilk yer olması nedeniyle St. Petersburg’u evlenecekleri kent olarak seçtiklerini söyledi.

Madrid’de doğan Romanov, Rusya İmparatorluk ailesi üyesi Grandüşes Mariya Romanova’nın oğlu. Romanova da son Çar İkinci Nikolay’ın kuzeni olan Grandük Kirill’in torunu.

Geçen sene Ortodoks olup Victoria Romanovna ismini alan Bettarini’nin gelinliğinde, Rusya İmparatorluğu’nun altın işlemeli arması yer aldı.

Çiftin üç sene önce Rusya’ya taşındığı ve bir süre başkent Moskova’nın dışında yaşadıktan sonra şehir merkezine yerleştikleri biliniyor. Romanov’un Rusya’nın siyasi hayatındaysa herhangi bir rolü bulunmuyor.

Romanov Hanedanı üyelerinin Rusya’daki son düğünü bundan 127 sene önce gerçekleştirilmişti. Bu da, Bolşevikler tarafından kurşuna dizilen son Çar İkinci Nikolay ile karısı Aleksandra’nın düğünüydü.

Rusya'dan Facebook'a cirosunun yüzde 10'u oranında ceza

 

Rusya MB’ı rezervlerinde düşüş

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)