BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya: Suriye'de öncelik savaştan kaçınmak olmalı----

Rusya: Suriye'de öncelik savaştan kaçınmak olmalı

Rusya: Suriye'de öncelik savaştan kaçınmak olmalı
12 Nisan 2018 - 20:59 www.finansgundem.com

Rusya'nın BM Temsilcisi Vasily Nebenzya, "ABD ve müttefikleri Suriye'de askeri operasyondan kaçınmalı. Suriye'deki durum çok tehlikeli, öncelik savaştan kaçınmak olmalı" dedi.

Rusya'nın BM Temsilcisi Vassily Nebenzia, "ABD ve müttefikleri Suriye'de askeri operasyondan kaçınmalı. Suriye'deki durum çok tehlikeli, öncelik savaştan kaçınmak olmalı" dedi.
Rusya’nın Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Vassily Nebenzia, ABD ve müttefiklerini, kimyasal silah kullanıldığı gerekçesiyle Suriye’ye karşı askeri harekattan kaçınmaya çağırdı. Önceliğin ’savaş tehlikesini önlemek’ öldüğünü vurgulayan Nebenzia, BM Genel Merkezi’nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Ancak ne yazık ki, Washington’dan gelen mesajları göz önüne aldığımızda, hiçbir olasılığı gözardı edemeyiz. Çok kabadayılar" diye konuştu. 

Nebenzia, "Onlar orada, Suriye’de olduğumuzu biliyorlar, herhangi bir tehlikeli gelişmeyi önlemek için uygun kanallar olmasını diliyorum. Gerilimin artıp çatışma çıkması tehlikesi, Suriye’ye saldırıdan daha da yüksek, çünkü ordumuz orada. Bu yüzden durum çok tehlikeli. Bizim önceliğimiz ABD-Rusya arasında herhangi bir çatışmayı önlemek ama bu çatışma çıkması da olasılık dışı değil" dedi.

BMGK'YA TOPLANTI ÇAĞRISI

Rusya ayrıca, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ni yarın Suriye için toplantı yapmaya çağırdı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)