BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya ile Ukrayna arasında esir takası----

Rusya ile Ukrayna arasında esir takası

Rusya ile Ukrayna arasında esir takası
19 Ekim 2024 - 10:51 www.finansgundem.com

Ukrayna lideri Zelenski 58’inci esir takası ile ilgili olarak "95 Ukraynalı tekrar evlerine döndü" açıklamasında bulundu.

Rusya ve Ukrayna arasında yapılan esir takasında karşılıklı 95 asker serbest bırakıldı.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, 58’inci esir takası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "95 Ukraynalı tekrar evlerine döndü. Bunlar Mariupol ve Azovstal'ı, Donetsk, Luhansk, Harkov, Kiev, Çernihiv ve Herson bölgelerini savunan savaşçılarımız. Ukrayna her seferinde halkını Rus esaretinden kurtardığında, Rus esaretindeki herkesin özgürlüğüne kavuşacağı güne biraz daha yaklaşıyoruz. Rusya'nın elindeki tüm savaşçılarımızı geri getirmek için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada takasın, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) arabuluculuğunda yapıldığı belirtildi.

Trump savaşın başlamasından Zelenskiy'i sorumlu tuttuTrump savaşın başlamasından Zelenskiy'i sorumlu tuttu

 

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski 'den 4 maddelik zafer planı!Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski 'den 4 maddelik zafer planı!

 

Zelenskiy'nin barış planı için ilginç trafiği: Önce Batı'nın onayı sonra parlamentoZelenskiy'nin barış planı için ilginç trafiği: Önce Batı'nın onayı sonra parlamento

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)