BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulis‘Rusya fatihi’ Mahmuti iş alemine girdi----

‘Rusya fatihi’ Mahmuti iş alemine girdi

‘Rusya fatihi’ Mahmuti iş alemine girdi
11 Şubat 2012 - 02:25 www.finansgundem.com

Galatasaray Medical Park’ın başantrenörü Oktay Mahmuti iş dünyasına da adım attı.

Bu hafta THY Euroleague’de 13 maçta yenilgisi bulunmayan Rus ekibi CSKA Moskova’ya ilk mağlubiyetini tattıran Galatasaray Medical Park’ın başantrenörü Oktay Mahmuti iş dünyasına da adım attı.
Eczanesi de var...
Oktay Mahmuti ve eşi Güzin Mahmuti, 27 Ocak’ta ortak olarak ‘Algo Spor Danışmanlığı ve Organizasyon’ adlı bir şirket kurdu. Kemerburgaz merkezli yeni şirketin faaliyet alanı spor tesisleri işletmek, spor okulları açmak, spor organizasyonları düzenlemek ve danışmanlık yapmaya kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor.
Mahmuti yıllar önce Makedonya’dan gelerek İstanbul Eczacılık Fakültesi’nde okudu. Efes Pilsen’de forma giyen ünlü Makedon basketbolcu Petar Naumoski’ye tercümanlıkla başlayan basketbol macerasında başantrenörlüğe kadar ulaştı, bu yıl peşpeşe üç zorlu elemeyi geçirip Galatasaray’ı THY Euroleague’e uçurdu. Yeni girişimi merakla beklenen Mahmuti çiftinin Küçükköy’de bir de eczanesi var.
milliyet

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)