BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü: Son zamanların en büyük siber saldırısına uğradı----

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü: Son zamanların en büyük siber saldırısına uğradı

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü: Son zamanların en büyük siber saldırısına uğradı
23 Ekim 2024 - 15:02 www.finansgundem.com

Rusya'nın Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Maria Zakharova, Dışişleri internet sayfasının siber bir saldırıya maruz kaldığını bildirdi. Bu olayın, yakın dönemin en büyük saldırılarından biri olduğunu belirtti.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, Rusya Dışişleri Bakanlığı sitesinin siber saldırı sonucu kapatıldığını söyledi. Siber saldırı, planlanan basın toplantısının askıya alınmasına sebep oldu.

Zakharova, Rus siber güvenlik uzmanlarının siteyi yeniden çalışır hale getirmek için çalıştıklarını aktardı. Bu saldırının, "son zamanlarda Rusya'yı hedef alan en büyük siber saldırı" olduğunu aktardı.

Sözcü, siber saldırının Kazan'da gerçekleşen BRICS zirvesiyle eş zamanlı yapıldığına dikkat çekti. Zakharova, "bu saldırının Kazan'daki BRICS zirvesiyle bağlantılı olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Bu saldırı, bu ay Rusya'ya düzenlenen iki büyük siber saldırıdan biri. Daha önce Ukraynalı siber saldırganlar, Başkan Putin'in doğum gününde Rus devlet televizyonunun internet sitesini çökertmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)