BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya: ABD'nin İran MB'ye uyguladığı yaptırım gayri meşru----

Rusya: ABD'nin İran MB'ye uyguladığı yaptırım gayri meşru

Rusya: ABD'nin İran MB'ye uyguladığı yaptırım gayri meşru
20 Eylül 2019 - 19:27 www.finansgundem.com

ABD'nin İran Merkez Bankası'nı yaptırım listesine almasını 'gayri meşru' bulduklarını söyleyen Rusya Dışişleri Bakanlığı yetkilisi Kabulov, Moskova'nın Tahran'la bankacılık sektörünü de kapsayan işbirliğine devam edeceğini belirtti.

ABD Başkanı Donald Trump'ın açıkladığı kararı Sputnik'e değerlendiren Rusya Dışişleri Bakanlığı 2. Asya Daire Direktörü Zamir Kabulov, "Tek taraflı yaptırımları gayri meşru buluyoruz. Bu, İran'a yönelik yaklaşımlarımızı etkilemeyecek" dedi.

Rusya'nın, planladığı gibi İran'la bankacılık sektörünü de kapsayan işbirliğine devam edeceğini kaydeden Kabulov, ABD'nin aldığı yaptırım kararlarının İran'la işbirliğine etki etmeyeceğini vurguladı.

Avustralya Başbakanı Scott Morrison ile yapılan Oval Ofis toplantısı sırasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Trump, İran Merkez Bankası'nı yaptırım listesine aldıklarını açıklamış ve bunu, 'bir ülkeye uygulanan en yüksek yaptırım' olarak nitelendirmişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)