BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRuslar rüyalarında en çok Putin'i görüyor----

Ruslar rüyalarında en çok Putin'i görüyor

Ruslar rüyalarında en çok Putin'i görüyor
17 Mart 2017 - 17:56 www.finansgundem.com

İnternet üzerindeki aramalarını baz alarak bir rüya haritası oluşturan Yandex, Rusların rüyalarında sıklıkla gördükleri tek kişinin Devlet Başkanı Vladimir Putin olduğunu ortaya koydu.

Yandex, internet üzerindeki rüya tabiri aramaları doğrultusunda Rusların rüya haritasını oluşturdu. Araştırma sonucunda yayınlanan raporda, 20 maddelik bir liste yer aldı, listenin başını ise ‘insan’ kelimesi çekti.

Rusların rüyalarında en sık gördükleri kişinin Putin olduğu vurgulanan raporda “Rusların rüyalarında net olarak görülen tek kişi Putin. Çoğunlukla da Putin, Çeçenistan’da görülüyor” ifadeleri kullanıldı.

Raporda kadınlar ve erkeklerin rüyaları da ayrı ayrı sıralandı. Açıklamaya göre, kadınların rüyaları doğrultusunda yaptıkları aramalarda en çok insan, bebek, hamilelik, balık ve sevgili kelimeleriyle, erkeklerinse yılan, balık, insan, sevgili, diş kelimeleriyle karşılaşıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • RÜYALARIN SOYTARILARI17 Mart 2017 18:43

    EE BOŞUNA DEMİYORUZ RUS TÜRK İLİŞİKİLERİNE DAYALI VATANDAŞLARA KARŞI KARA PROPAGANDA VAR DİYE.ASYABANK I AL PUTININ İLİŞKİLİ OLDUĞU BAKA İLE EŞLEŞTİR.HIK DEMİŞ BURNUNDAN DÜŞMÜŞ

  • hasan17 Mart 2017 18:40

    töbe töbe