BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRus askeri gemisine TSK yardımı----

Rus askeri gemisine TSK yardımı

Rus askeri gemisine TSK yardımı
10 Ocak 2018 - 02:32 www.finansgundem.com

Rus Deniz Kuvvetlerine ait lojistik gemisi Çanakkale Boğazı'ndan geçişi sırasında, hastalanan personeli nedeniyle TSK'dan yardım istedi. TSK tarafından gemiden tahliye edilen hasta üniversite hastanesine kaldırıldı

Çanakkale Boğazı’ndan geçen Rus Deniz Kuvvetlerine ait 'KIL-158' isimli lojistik destek gemisinin kaptanı rahatsızlanan personeli için Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) yardım istedi. Talep üzerine harekete geçen TSK, gemide rahatsızlanan personeli tahliye ederek Onsekiz  Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. 

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Rusya Federasyonu Deniz Kuvvetleri'ne ait 'KIL-158' isimli lojistik destek gemisi, 7 Ocak günü Çanakkale Boğazı'ndan geçişi sırasında rahatsızlanan bir personeli için TSK'dan tıbbi tahliye talebinde bulundu. Çanakkale Boğaz Komutanlığı tarafından mülki makamlarla kurulan koordinasyonla, hasta personel gemiden tahliye edildi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Tedavisi devam eden personele, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nca görevlendirilen bir tabip subay ve bir sağlık astsubayın refakat ettiği belirtildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)