BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisRoche'da önemli istifa----

Roche'da önemli istifa

Roche'da önemli istifa
21 Mayıs 2013 - 12:35 www.finansgundem.com

Roche Türkiye'nin üst düzey yöneticisinin istifa haberi sektörü sarstı

İlaç devlerinden Roche'da istifa depremi. Şirketin Türkiye Genel Müdürü Süha Taşpolatoğlu istifa etti. Finansgundem.com'a gelen bilgilere göre, istifanın ardından nereye geçeceğinin kulisleri yapılmaya başlandı. Süha Taşpolatoğlu'nun Abdi İbrahim İlaç'a geçeceği konuşuluyor.
SÜHA TAŞPOLATOĞLU KİMDİR?
Dr. Süha Taşpolatoğlu

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Dr. Süha Taşpolatoğlu, 1 Haziran 2009 tarihinden itibaren Roche Türkiye’nin Genel Müdürü olarak çalışmaktadır.
1986-1989 yılları arasında Sağlık Bakanlığı bünyesinde mecburi tıp hizmeti ve askerlik görevlerini yerine getiren Taşpolatoğlu, 1990 yılında adım attığı ilaç sektöründe 20 yıla yakın Süredir önde gelen yerli ve uluslararası şirketlerin satış/pazarlama bölümlerinde müdürlük ve direktörlük gibi önemli yöneticilik görevleri üstlendi. 2001 – 2007 yılları arasında Abdi İbrahim İlaç şirketinde Pazarlama ve Satış Direktörü olarak görev yapan Dr. Süha Taşpolatoğlu, Roche Türkiye’ye katılana kadar Abdi İbrahim İlaç Genel Müdürlüğü görevini sürdürdü.
Aynı zamanda Roche Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi olan Dr. Süha Taşpolatoğlu, görevini Türkiye’nin de bağlı olduğu Roche CEMAI (Orta ve Doğu Avrupa, Orta Asya, Orta Doğu, Afrika ve Hindistan) Bölgesi Başkanı Tuygan Göker’e bağlı olarak yürütmektedir.
1961 yılında Adana’da doğan Taşpolatoğlu evli ve iki çocuk babasıdır.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)