BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemResesyonu nasıl atlatırız bilemiyorum----

Resesyonu nasıl atlatırız bilemiyorum

Resesyonu nasıl atlatırız bilemiyorum
17 Mart 2020 - 13:46 www.finansgundem.com

Piyasalar korona virüsün oluşturduğu küresel krizle boğuşuyor. Eski FED danışmanı Andrew Levin'in öngörüleri ise hiç parlak değil.

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Korona virüs küresel ekonominin telafisi olmayan kayıplar vermesine neden oldu. ABD Merkez Bankası (FED) eski özel danışmanı Andrew Levin konuyla alakalı “Her Amerikalı korona virüs krizini atlatmak için 1.000 $ vermiş olsa bile korona virüs krizinde ayakta kalmak ABD ekonomisi için zor olacak” ifadelerini kullanıyor.

CNBC’ye konuşan Levin, "ABD ekonomisinin sorunu, birçok şehrin kapanması ve insanların evlerinde kalması, restoranlara gitmemesi, alışverişe çıkmaması, araba satın almamaları" dedi. “Resesyondan nasıl kurtulacağımızı bilemiyorum” diyen Levin, "İş dünyasında bir durgunluk olduğu ve tüm bu işçilerin sürekli işsiz kaldığı büyük bir buhran istemiyoruz. Bunu atlatmamız gerekiyor ve bence bunu para ve maliye politikasının doğru kombinasyonuyla yapmanın yolları var” şeklinde konuştu.

Andrew Levin krizin daha ciddi bir hale gelmesi durumunda bu yılın ortasında çok daha ciddi malî politikası önlemleri görebileceğimizi söyledi.

Korona virüs ortamında yatırım imkânsız

 

Trump korona virüsün ne zaman biteceğini açıkladı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)