BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRekabet Kurulu'ndan bazı devralma işlemlerine onay----

Rekabet Kurulu'ndan bazı devralma işlemlerine onay

Rekabet Kurulu'ndan bazı devralma işlemlerine onay
18 Ekim 2024 - 15:01 www.finansgundem.com

Rekabet Kurulu, bazı devralma ile ortak girişim kurulması başvurularını sonuçlandırdı.

Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Kurul, Baştuğ Çelik Anonim Şirketi ve Baştuğ Metalurji Sanayi Anonim Şirketinin tek kontrolünün Tosyalı Entegre Demir Çelik Anonim Şirketi tarafından devralınması işlemine izin verdi.

Generali Sigorta 'nin tek kontrolünün Kiler Holding tarafından devralınması işlemine izin verilmesi kararlaştırıldı.

Baoshan Iron & Steel Co., Ltd., Baowu Aluminum Technology Co., Ltd. ve Kobelco (China) Holding Co., Ltd. tarafından yeni bir ortak girişim kurulması işlemi uygun görüldü.

Haveli Investments, L.P. ve Bregal Milestone LL tarafından dolaylı olarak kontrol edilen HBM Marvel Holdco S.A.R.L. aracılığıyla m-files Corporation'ın ortak kontrolünün devralınması işlemine izin verildi.

IQmine GmbH'nin hisselerinin tamamının ve tek kontrolünün Arrow Central Europe GmbH aracılığıyla Arrow Electronics Inc. tarafından devralınması işlemi uygun bulundu.

Juniper Networks, Inc.'in tek kontrolünün Hewlett Packard Enterprise Company tarafından devralınması işlemine izin verildi.

Permira Holdings Limited'in tek kontrolündeki Exclusive Networks S.A.'nın ortak kontrolünün Clayton Dubilier & Rice, LLC ve Permira Holdings Limited tarafından devralınması işlemine izin verilmesi kararlaştırıldı.

His Yalıtım İzolasyon İnşaat Madencilik San. ve Tic. AŞ'nin hisselerinin tamamının İzocam Ticaret ve Sanayi AŞ aracılığıyla devralınarak Compagnie de Saint-Gobain S.A ve Kutayba Yusuf Ahmed Alghanım tarafından ortak girişim kurulması işlemine izin verildi.

Sibelres Elektrik Üretim AŞ'nin özelleştirme yolu ile devralınması işlemi uygun görüldü.

Rekabet Kurulu'ndan Koroplast'a 31 milyon liralık cezaRekabet Kurulu'ndan Koroplast'a 31 milyon liralık ceza

 

Erpiliç hakkında yürütülen rekabet soruşturması sonlandırıldıErpiliç hakkında yürütülen rekabet soruşturması sonlandırıldı

 

Rekabet Kurulu'ndan 2 şirkete soruşturmaRekabet Kurulu'ndan 2 şirkete soruşturma

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)