BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisREEL SEKTÖRE 'ÜÇÜNCÜ GÖZ' GELDİ ----

REEL SEKTÖRE 'ÜÇÜNCÜ GÖZ' GELDİ

REEL SEKTÖRE 'ÜÇÜNCÜ GÖZ' GELDİ
29 Nisan 2009 - 00:30 www.finansgundem.com

Ekonomist Dergisi'nin haberine göre deneyimli bankacılardan Hikmet Baydar, "Üçüncü Göz Danışmanlık" isimli bir şirket kurarak bu sektöre adımını attı.

Reel sektöre “Üçüncü Göz” geldi Finans sektörünün deneyimli isimlerinden Hikmet Baydar, danışmanlık sektörüne girdi. 2005 yılından sonra finans sektörünü bırakarak reel sektördeki çeşitli şirketlerde finans konularında danışmanlık yapan Baydar, geçtiğimiz günlerde Üçüncü Göz Danışmanlık (3rd Eye Consultancy) adıyla bir şirket kurdu. Sigortacılıktan, bankacılığa ve sermaye piyasalarına kadar finansın birçok alanında çalışan Baydar, iş hayatına 1985 yılında TCDD Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda müfettiş olarak başladı. 1991-1995 yılları arasında Anadolu Sigorta’da risk uzmanı olarak görev yapan Baydar, 1995-2004 yılları arasında aralarında Etibank’ın da olduğu birçok Finans şirketinde fon müdürlüğü, yönetim kurulu üyeği, genel müdür yardımcılığı yaptı. İş hayatına Üçüncü Göz Danışmanlık ile devam edecek olan Baydar, şirketlere verecekleri hizmetleri şöyle sıralıyor: “Nakit dengesini inceleyip aksaklıklar ve sağlıklı bir finansal yapının oluşturulması için alınması gereken tedbirleri önerebiliriz. Yönetim şekli ve yapısını inceler, iş akışları, görev tanımları, sorumluluklar vb konuların incelenmesi, düzenlenmesi, etkin bir işleyiş tarzı için gerekli altyapıyı oluşturabiliriz. Maliyet yönetimi ve müşteri memnuniyeti konusunda yardımcı olabiliriz.”
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)