BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin ve Trump görüşmesi olacak mı?----

Putin ve Trump görüşmesi olacak mı?

Putin ve Trump görüşmesi olacak mı?
11 Kasım 2019 - 16:37 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Yardımcısı Yuriy Uşakov, liderlerin Nazi Almanyası’nın yenilgiye uğratıldığı Büyük Zafer’in 9 Mayıs’taki 75. yıldönümü çerçevesinde görüşebileceğini ifade etti.

Gazetecilere konuşan Uşakov, olası Putin-Trump görüşmesi ile ilgili, “Bu konu henüz görüşülmüyor. Ancak basından ve Trump’ın tweetlerinden bildiğiniz üzere, ABD tarafı, Trump’ın 9 Mayıs’ta Moskova’daki törensel etkinliklere katılması teklifimizi inceliyor” dedi.

Kremlin’in henüz bu konuda bir teyit almadığını belirten Uşakov, “Böyle bir olasılık bana kalırsa var. Seçim kampanyası sürecinin söz konusu dönemde hızla bir ivme kazanacağından, Trump’ın bizzat söylediği gibi, birçok şey ABD’deki iç siyasi duruma bağlı olacak. Rusya’ya gelip gelemeyeceği, tamamen ABD yönetiminin isteğine ve Moskova yolculuğuna iki gün ayırıp etkinliğe katılmaya hazır olup olmadıklarına bağlı” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)