BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaPutin tavır değiştirdi----

Putin tavır değiştirdi

Putin tavır değiştirdi
25 Mart 2013 - 21:44 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, daha önce "adaletsiz" olarak tanımladığı kurtarma planını kabul edebileceği sinyalini verdi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yaklaşık bir hafta önce "adaletsiz, amatörce ve tehlikeli" olarak nitelediği Güney Kıbrıs kurtarma paketine bakış açısını değiştirerek, son kurtarma paketini kabul ettiği sinyali verdi.
Putin'in sözcüsü Dmitry Peskov tarafından bugün yapılan açıklamaya göre Rus Devlet Başkanı, hükümetin Güney Kıbrıslı yetkililerle Aralık 2011'de verilen 2.5 milyar euroluk (3.2 milyar dolar) kredinin yeniden yapılandırılması için görüşmelerin başlaması talimatını verdi. Maliye Bakanı Anton Siluanov'un açıklamasına göre Güney Kıbrıs'ın istediği şartlar altında toplam oranın yüzde 10'unun silinmesi öngörülüyor.
Peskov, "Eurogroup tarafından verilen kararlar göz önüne alındığında Başkan Putin Güney Kıbrıs'ın ve Avrupa Komisyonu'nun krizi sonlandırmak ve maliye ve bankacılık sistemini değiştirmek adına çabalarına destek vermeyi mümkün görüyor" ifadelerini kullandı.
Açıklamaların ardından ruble dolar karşısında kazançlarını silerek Moskova saatiyle 19:04'te yüzde 0.2 düştü ve 90.8910 seviyesine geriledi. Euro ise yüzde 0.8 zayıfladı ve 1.2890 dolar oldu.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)