BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin: İsrail'i Rusça konuşan ülke olarak görüyoruz----

Putin: İsrail'i Rusça konuşan ülke olarak görüyoruz

Putin: İsrail'i Rusça konuşan ülke olarak görüyoruz
17 Eylül 2019 - 18:27 www.finansgundem.com

İsrail’de yaklaşık 2 milyon kişinin Rusça konuştuğunu hatırlatan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İsrail’i Rusça konuşan ülke olarak gördüklerini belirtti.

Keren Hayesod vakfının kongresinde konuşan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Rusya ve İsrail vatandaşları arasında aile, akraba, dost bağları var. Bu gerçek bir ortak aile ağı, hiç abartmadan konuşuyorum" dedi.

"İsrail’de yaklaşık 2 milyon Rusça konuşan vatandaş yaşıyor" ifadesini kullanan Putin, "İsrail’i Rusça konuşan ülke olarak görüyoruz” diye devam etti.

Putin, Rusya ve İsrail halklarını ortak ve sıkça trajik tarih sayfalarının birleştiğini de sözlerine ekledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • avni18 Eylül 2019 11:47

    Küfür tek milettir diye boşa dememiş atalarımız, bizim gariban millette iki dondurma yedi, bi uçak gönderdi, s-400 verdi diye putini 2.reis yapmaya başladı nerdeyse :D . Bu adamlar politikaya bizim gibi duygusal yaklaşmıyor kendi çıkarları her türlü duygu ve hislerinin önünde gelir, bugün yüzüne güler çıkarları onu gerektirdiği için, yarın israille bir olup akdenizdeki doğalgaz zenginliklerinin üstüne yatar türkiyenin karşısında durur.