BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin, inşaat çalışanlarını tebrik etti----

Putin, inşaat çalışanlarını tebrik etti

Putin, inşaat çalışanlarını tebrik etti
13 Ağustos 2023 - 19:26 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Putin, Rusya'da kutlanan İnşaatçılar Günü dolayısıyla inşaat çalışanlarını tebrik etti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkede her ağustos ayının ikinci pazar günü kutlanan İnşaatçılar Günü dolayısıyla sektör çalışanlarını kutladı.

Rusya lideri Putin, ülkede her ağustos ayının ikinci pazar günü kutlanan İnşaatçılar Günü dolayısıyla sektör çalışanlarına gönderdiği tebrik telgrafında inşaat sektörünü ülke ekonomisinin lokomotifi olarak nitelendirdi.

Kremlin’in sitesinde yayınlanan telgraf metninde, “Değerli arkadaşlar! İnşaatçılar Gününüzü kutlarım. Bugün, bulunduğumuz zor duruma rağmen inşaat sektörü etkinliğini ortaya koymakta, büyük ölçüde işgücü piyasasının istikrar ve dengesini belirlemekte, hakkı ile ülke ekonomisinin lokomotiflerinden biri olarak kabul edilmektedir” ifadelerine yer verildi.

Rusya'da ileri teknolojilerin ve mühendislik alanındaki gelişmelerin yaygın bir şekilde entegre edilmesi ve yetkin yönetim kararları sayesinde konut inşaatları hacminin giderek arttığına dikkat çeken Putin, Rusya’nın yeni bölgeleri olan Donetsk Halk Cumhuriyeti’nde (DHC), Lugansk Halk Cumhuriyeti’nde (LHC), Herson ve Zaporojye’de inşaat çalışanlarının özverili çalışmalarına vurgu yaptı.

Rus lider, “Ülkemizdeki inşaat sektöründe her zaman kalifiye, kendini işine adamış uzmanlar çalışmıştır. Bu harika yaratıcılık geleneklerini onurlu bir şekilde sürdürmeniz memnuniyet verici” ifadelerini kullandı.

(Sputnik)

Putin, Rus devlet garantilerinin rubleyle ödenmesine izin verdi

Putin'den "dost olmayan ülkelere" ilişkin yeni karar

Putin: Rus İHA üretiminin artması gerek

Erdoğan: Putin ile görüşme ağustos ayı içerisinde

Putin ve Afrika liderlerinden 'yaptırımları kaldırın' çağrısı

Putin'den Rus bürokratlara "yerli araç" çağrısı

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)