BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPrensin tatil parası Öymen'den----

Prensin tatil parası Öymen'den

Prensin tatil parası Öymen'den
28 Mart 2014 - 15:27 www.finansgundem.com

Onur Öymen’in oğlu Burak Öymen, İngiltere Prensi Harry ve kız arkadaşının tatil masraflarını karşıladı

Prens Harry’nin kız arkadaşı Cressida Bonas ile Kazakistan’da yaptığı kayak tatilini, CHP’li Onur Öymen’in emlak milyarderi oğlu Burak Öymen’in finanse ettiği iddia edildi.

İngiliz Daily Mail gazetesi, uzun süredir Monaco’da Çek model Tereza Mazova ile birlikte yaşayan 40 yaşındaki Burak Öymen’in prens ve sevgilisini özel uçağıyla Londra’dan aldırıp Ka­zakistan’a götürdüğünü ve ortaklarından olduğu Şimbulak Kayak Tesisle­ri’nde ağırladığını söyledi. 

Lüks kayak tatilinde prense Öymen ve sevgilisi Mazova’nın yanı sıra ku­tup kaşifi Inge Solheim ve eşi Anna Solheim de eşlik etti. Lüks bir markanın sosyal medya uzmanı olarak görev yapan Anna Solheim, tatil boyunca kayak merkezinden kare­leri Instagram hesabında paylaşırken, Mazova da dağ başında grup için kurulmuş bir yemek masasının fotoğrafını “3 bin 500 metrede şaşlık kebabı” açıklamasıyla paylaştı. 

Kensington Sarayı Prensin tatilini kimin finanse ettiği ile ilgili açık­lama yapmayı reddetti. 

Kazakistan Merkezli Capital Partners Emlak Geliştirme şirketini 2001 yılında Serzhan Zhumas­hov ile birlikte kuran Bu­rak Öymen, uzun süredir Rusya, Türkiye, Azerbay­can ve Kazakistan’da faaliyet gösteriyor. 



 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)