BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisPorsche’ye bindi sosyalistlik öldü----

Porsche’ye bindi sosyalistlik öldü

Porsche’ye bindi sosyalistlik öldü
07 Mayıs 2011 - 10:26 www.finansgundem.com

Hala sosyalistim’ diyerek 2012’deki Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanan IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn, Porsche'ye binerken yakalandı

HÂLÂ sosyalistim’ diyerek 2012’deki Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanan IMF’nin Fransız Başkanı Dominique Strauss-Kahn, Porsche marka otomobile binerken yakalanınca skandala neden oldu.

Fransız medyası, IMF Başkanı olmasına rağmen solcu kalmaya devam ettiği konusunda kamuoyunu ikna etmeye çalışan Strauss-Kahn’ı, Paris’te bir arkadaşının Porsche marka otomobili ile evine giderken fotoğrafladı.

Solcular, Cumhurbaşkanı Sarkozy’yi arkadaşlarının yatlarında çıktığı tatiller nedeniyle, ‘kasa ve para sesi’ anlamına gelen ‘Bling Bling cumhurbaşkanı’ diye eleştiriyordu. Porsche skandalında fırsatı kaçırmayan iktidar partisi UMP, “İşte solun evrimi” yorumunu yaptı.

Arzu ÇAKIR MORİN / PARİS /Hürriyet

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fert07 Mayıs 2011 13:37

    bizim buralarda solcu gaçinenler lüks içrisinde ve son model arabalarda yere burnu düşse benim deyil diyecek cinsten neymi biz halkçıyız bende dsp liyim ama onları öğle görünce ne olduğumuzu siz düşünün?