BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPolisler şaştı kaldı: Hem korsan hem de taksimetreli!----

Polisler şaştı kaldı: Hem korsan hem de taksimetreli!

Polisler şaştı kaldı: Hem korsan hem de taksimetreli!
12 Ekim 2021 - 09:44 www.finansgundem.com

Beyoğlu’nda sarı rengi ve damalarıyla taksi görünümü verilmiş bir korsan taksi yakalandı. Polisleri bile şaşırtan detay ise korsan takside bulunan taksimetreydi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri dün Talimhane’de taksi denetimindeydi. Topçu Caddesi’nde sarı renkli, üzerinde siyah damaları olan bir otomobil polislerin dikkatini çekti. 34 EJH 153 plakalı otomobil çalışır durumdaydı ve arka koltuğunda bir kişi oturuyordu. Sivil polisler, aracı incelerken içindeki taksimetreyi fark etti.

Polisler bunun üzerine kimliklerini açıkladı. Arka koltuktaki Iraklı Aqeel Abed F., polislere, “Ben normal taksi diye bindim. Taksimetre ne yazarsa onu ödeyeceğimi söyledim” dedi.

YOLCU SEÇENLER YAKALANDI

Polisler korsan taksici Murat O.’yu gözaltına alarak ‘korsan taşımacılık’ suçundan 6 bin 700 lira, ‘teknik değişiklik yapmak’tan da 144 lira ceza kesti. Murat O.’nun aracı 60 gün trafikten men edildi.

Taksilerde yeni dönem başliyor

 

Kurallara uymayan taksicilere ceza yağdı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)