BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaPiyasalara ABD ve Çin dopingi----

Piyasalara ABD ve Çin dopingi

Piyasalara ABD ve Çin dopingi
27 Haziran 2013 - 09:05 www.finansgundem.com

Uluslararası piyasalar, Fed teşviklerine ve Çin faizlerine yönelik iyimserlikle alıcılı seyrediyor

Piyasalar "ABD ve Çin" ile iyimser  Asya hisse senetleri, Fed'in parasal teşvikleri daraltma konusunda geri adım atabileceği spekülasyonu ve Çin'de para piyasası faizlerindeki düşüşün etkisi ile yükselişini ikinci güne taşıdı. Güney Kore para birimi won güç kazanırken, altın yukarı yönde hareket etti.
MSCI Asya Pasifik Endeksi Tokyo saati ile 12:14'te yüzde 1.7 yukarıda seyrediyordu ve Haziran ayındaki kaybını yüzde 4.8'e daralttı. Güney Kore'de Kospi Endeksi Eylül ayından bu yana en hızlı artışını gerçekleştirdi. Standard & Poor’s 500 (S&P 500) endeks vadeli kontratları yüzde 0.1'lik bir çıkış gerçekleştirdi. Çin'de bankalararası para piyasası faizleri düşüşünü beşinci güne taşıdı. Dolar Endeksi, Mayıs 2012'den bu yanaki en uzun süreli çıkış dönemini sona erdirdi ve won önemli para birimlerinin büyük bölümü karşısında değer kazandı. Altın yüzde 0.8 tırmandı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)