BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaPiyasa Rusya gerilimi ile sert düştü----

Piyasa Rusya gerilimi ile sert düştü

Piyasa Rusya gerilimi ile sert düştü
26 Eylül 2014 - 07:35 www.finansgundem.com

ABD piyasaları Rusya ile gerilimin artacağı, Ortadoğu'da tansiyonun yükseleceği endişeleri ile sert düştü

ABD'de hisse senedi piyasaları Rusya ile Batı arasında gerilimin artacağı, Ortadoğu'da tansiynun yükseleceği endişeleri ve Apple hisselerinde gerçekleşen satışların etkisi ile sert düşüş yaşadı.

S&P 500 Endeksi Temmuz ayından bu yana görülen en büyük düşüşü yaşarken, Nasdaq 100'de ise Apple öncülüğünde teknoloji hisselerine gelen satışlarla Nisan ayından bu yana görülen en sert düşüş gerçekleşti.

Analistler, "Eğer yatırımcıların psikolojilerini etkileyecek faktörler ortaya çıkar veya jeopolitik faktörler kontrolden çıkma işaretleri gösterir ise yüzde 5 geri çekilme olabilir.
Hisse senetleri artık düşük değerli değil. Rusya Parlamentosu'nun yabancı yatırımlara el koyma yetkisi vereceği dedikoduları var, Apple teknoloji sektörü üzerinde baskı yaratıyor ve danayıklı mal rakamları çok zayıf" değerlendirmesinde bulunuyorlar.

Dün Wall Street'te Dow Jones Sanayi Endeksi yüzde 1,54 düyüyle 16945,80, S&P 500 Endeksi yüzde 1,62 düşüşle 1965,99 ve Nasdaq Bileşik Endeksi yüzde 1,94 kayıpla 4466,75 puandan kapandı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)