BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisPiraye Antika yeniden HSBC'de----

Piraye Antika yeniden HSBC'de

Piraye Antika yeniden HSBC'de
21 Temmuz 2011 - 08:49 www.finansgundem.com

Geçen yıl HSBC Türkiye'deki 17 yıllık görevini noktalayan Piraye Antika, yeniden bankaya döndü

1993 yılından bu yana HSBC Türkiye nin CEO'luğunu yapan ve geçen yıl Ağustos ayı başından görevinden ayrılan Piraye Antika HSBC Bank plc'de yönetim kurulu üyesi oldu. Piraye Antika, 1 Temmuz 2011 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere  HSBC plc icra müdürü olarak atandı. Bu atamayla birlikte Antika bir yıl aradan sonra yeniden HSBC'ye dönmüş oldu. 1 Temmuz 2011 tarihinden itibaren HSBC Bank plc Yönetimi ise şöyle oluştu: AA Flockhart, (Yönetim Kurulu Başkanı) B Robertson, (İcra) Piraye Antika, PW Boyles, JD Garner, Dame Denise Holt, DOK Houzé, JW Leng, Dame Mary Marsh, Ms RES Martin, ARD Monroe-Davies, PM Shawyer, PA Thurston, JF Trueman.
Bu arada, Piraye Antika, geçen yıl Ağustos ayı başında HSBC Türkiye'de Üst Yöneticilik (CEO) görevini, HSBC Grubu yöneticilerinden Martin Spurling'e devretmişti. Antika ayrıca aynı yıl Yabancı Sermaye Dereği Başkanlığı (YASED) görevini de bırakmıştı. 
Finansgundem.com

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fidan Çelik28 Temmuz 2011 00:09

    Banka hiçbir açıklama yapmadı? HSBCde neler oluyor..

  • misafir21 Temmuz 2011 23:11

    HSBC Genel Müdür Yrd. Demet Cimilli bankadan ayrıldı. Yeni Genel müdür Martin Spurling'in gelişi sonrası yeniden yapılanan HSBC Türkiye'de yönetici kadrosunda radikal değişiklikler devam ediyor. Demet Cimilli, bireysel bankacılıktan sorumlu Genel Müdür yardımcısı olarak görev yapıyor ve Piraye Antika'nın ekibinin en önemli üyelerinden biriydi.