BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaPetrol bugün de başrolde...----

Petrol bugün de başrolde...

Petrol bugün de başrolde...
10 Mart 2020 - 08:12 www.finansgundem.com

Petrol fiyatları yüzde 7 civarında toparlandı

Uluslararası piyasalarda petrol fiyatları, dün 1991'den bu yana görülen en sert düşüşün yaşanmasının ardından bugün bir miktar toparlandılar.

OPEC ile Rusya arasında işbirliğinin sona ermesi ve Suudi Arabistan ile Rusya arasında bir petrol fiyat savaşının başlaması ile dün 30 dolar/varil seviyelerine yaklaşan Brent petrolünde fiyat bu sabah yüzde 7,3 yükseldi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın koronavirüsün yayılmasının ekonomik etkileri ile başa çıkmak için "büyük" adımlar atılacağı, ücretlerden alınan vergilerin indirilmesinin Kongre'deki Cumhuriyetçiler ile görüşüleceği yönündeki sözleri petrol fiyatlarına destek verdi. 

Goldman Sachs: Fed faizi rekor düşük seviyelere çekebilir

IMF'ten hükümetlere korona önerisi: Nakit destek verin

ICE'de Brent petrolünün varil fiyatı 36,96 dolar seviyesine kadar toparlanmanın ardından düne göre yüzde 7,01 artışla 36,77 dolar seviyesinden işlem görüyor. NYMEX'de ise Batı Teksas petrolü şu sıralarda düne göre yüzde 6,42 artışla 33,13 dolar/varil seviyesinde.

Dolar 6,14 ile güne başladı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)