BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor"Penaltıyı vermedi"----

"Penaltıyı vermedi"

Penaltıyı vermedi
11 Kasım 2012 - 21:35 www.finansgundem.com

HTSPOR Yazarı Bülent Yavuz, Mersin İdman Yurdu-Galatasaray maçının hakemi İlker Coşkun'un performansını değerlendirdi

İlker Coşkun, hakemlik hayatı boyunca ilk defa Galatasaray maçına çıkıyor. Penaltı pozisyonuna gelinceye kadar oyunu çok iyi kontrol etti, topa hep yakındı, futbolcuların iyi ve kötü niyetli olup olmadıklarını başarıyla ayırt ederek düdüklerini ona göre çaldı.
Özellikle yer almalarda hemen hemen hiç hata yapmadı. Bu da doğru düdüklerin fazlalığıyla kendini belli etti. Ancak vizyona çıkan bu genç kardeşimiz, Sırat Köprüsü'nü geçemedi. Penaltıyı verse inanıyorum ki Merkez Hakem Kurulu, bu haftadan itibaren Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarını sıraya koyardı. Hakemlik işte öyle bir şeydir. Talih kuşu geldi mi yakalayacaksın.
Amrabat'ın Culio'yu arkadan çekip indirmesi yüzde yüz penaltıydı. Mersin İdman Yurdulular çok itiraz etti ama elbette ki netice değişmedi. Penaltıdan sonrra iyice dağılan İlker Coşkun, 3 yüzde yüz sarı kartı es geçti. Neticede maç 1-1 bitti. Mersin İdman Yurdu, penaltı verilseyide belki de sahadan 3 puanla ayrılacaktı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xyz11 Kasım 2012 21:51

    ne hikmetse bu yorumcular gs ile ilgili hiç bir hatayı es geçmiyor..gs nin yediği goldeki faulü hakem nasıl icad etti bide onu söyleseydii.kimden talimat alıyorsunuz kardeşim siz...