BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisParayı yönetenler yaza merhaba dedi----

Parayı yönetenler yaza merhaba dedi

Parayı yönetenler yaza merhaba dedi
17 Haziran 2011 - 08:28 www.finansgundem.com

Banka ve finans kuruluşlarının Hazine ve fon yöneticileri dün akşam Four Seasons Bosphorus’ta yapılan ‘Yaza Merhaba” partisinde buluştu

Para Yöneticileri Derneği’nin (PYD) organize ettiği ve Four Seasons Bosphorus’ta yapılan ‘Yaza Merhaba” partisine finans sektöründe paraya yön veren yöneticiler büyük ilgi gösterdi.
PYD Başkanı Kerim Rota ve PYD Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Moğol’un ev sahipliği yaptığı geceye, JP Morgan’dan Funda Çelik, Abank Genel Müdür Yardımcısı Tolga Şenefe, West LB Genel Müdür Yardımcısı Burak Üstay, PYD eski başkanlarından Mazhar Tezan, Haluk Börümcekçi, Cem Özşen ve PYD eski yönetim kurulu üyesi ve Demir Hayat Hazine Grup Müdürü Cengiz Kılıç gibi finans sektörünün önde gelen isimleri katıldı.
Gecede yeniden yapılanma sürecinde olan Derneğin eski üyelikleri yenilenirken, üye daha önce olmayan para yöneticileri de üye yapıldı.

Bu arada gecede dealerların kendi aralarında oynadığı seçim oyununun (Election Game) sonuçları da açıklandı. Buna göre yine AKP’nin yüksek oy alacağına inananlar kazandı. Resmi olmayan sonuçlara göre en doğru tahmini yapanlar şöyle sıralandı:
1. Cengiz Kilic - Demir Hayat : + 1,557 puan
2. Canberk Araj - Fibabanka : + 883 puan
3. Onur Bayol - TSKB : + 418 puan
4. Özgür Altuğ - BGC Partners Menkul Değerler: + 280 puan
5. Zeki Aydemir - Finansbank: + 123 puan
6. Burak Atalay - BGC Int. Ltd.: + 19 puan
7. Yilmaz Turgut - Eurobank Tekfen: - 52 puan
8. Ersan Ursavas - Anadolubank Amsterdam: - 219 puan
9. Gürol Sami Özer - Denizbank: - 814
10.Özgür Açıkgözoğglu - Yapı Kredi Bankası: - 1,117
11.Ümit Kumcuoglu - Kare Yatırım Menkul Değerler: - 1,120

Oyunu kazanan Cengiz Kılıç “Anketleri sıkı takip ettim. Bu arada konuşabildiğim kadar insanla konuşup farklı bakış açılarını görmeye çalıştım. Anketler kişisel deneyimler ile örtüşünce daha da inanip oldukça yüksek pozisyon aldım. Bu sonuçta kendi aramızda sadece eğlenmek için yaptığımız bir oyundu. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)