BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGambiya Cumhurbaşkanı'ndan Erdoğan'a tebrik----

Gambiya Cumhurbaşkanı'ndan Erdoğan'a tebrik

Gambiya Cumhurbaşkanı'ndan Erdoğan'a tebrik
28 Haziran 2018 - 00:14 www.finansgundem.com

Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow ve Pakistan Başbakanı Mülk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, 24 Haziran seçimlerindeki zaferinden dolayı kutladı

24 Haziran'da cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a dünya liderlerinden kutlamalar gelmeye devam ediyor. 

Gambiya Cumhurbaşkanı Adama Barrow, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı seçim zaferi dolayısıyla kutladı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak, 24 Haziran'da elde ettiği seçim zaferinden dolayı tebrik etti.

PAKİSTAN BAŞBAKANI

Pakistan Başbakanı Nasırul Mülk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak tebrik etti.

Pakistan Başbakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Başbakan Mülk, 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimindeki zaferinden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kutladı.

Açıklamada, seçim başarısının, Türkiye'nin içinde bulunduğu büyüme ve gelişme ortamını bir üst seviyeye taşıyacağı belirtildi.

Türkiye'nin demokrasisiyle birçok ülkeye rol model olduğu kaydedilen açıklamada "Türk demokrasisi, Türk halkının tekrar tekrar verdiği güven oyuyla daha da güçlendi. Türkler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güvendiklerini gösterdi." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, "İki ülke, kardeş Müslüman ülkelerle daha fazla uyumu sağlamak konusunda ve bölgenin uzun vadeli barış, güvenlik, istikrar ve sosyo-ekonomik kalkınması için çalışma konusunda ortaklığa devam edecektir." denildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)