BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisÖzten Anadoluhisarı'nın yönetiminde----

Özten Anadoluhisarı'nın yönetiminde

Özten Anadoluhisarı'nın yönetiminde
21 Mayıs 2011 - 23:23 www.finansgundem.com

Finans sektörünün önemli isimlerinden Finansgundem.com yazarı Sarper Volkan Özten, Anadoluhisarı İdman Yurdu Spor Kulubünün yönetimine seçildi

Anadoluhisarı İdman Yurdu Spor Kulubünün 15 Mayıs günü yapılan Genel Kurulunda Onursal Başkan olan Sarper Özten oybirliği ile yönetim kuruluna seçildi. Yapılan ilk Yönetim Kurulu toplantısında da Başkan Yardımcılığına getirildi. 
1913 Yılında kurulmuş olan Anadoluhisarı İdman Yurdu halen süper amatör ligde mücadele ediyor. Yüz yıllık bir tarihi olan Anadoluhisarı İdman Yurdu'nun bir çok sporcusunu Çanakkale savaşında şehit vermiş. Savaş yıllarının acımasız şartlarına rağmen AnadoluhisarıSpor Kulubü atletizmden, futboldan, hokeyden, eskrime varana kadar çok yönlü spor dallarında Mondros mütarekesine kadar faaliyetlerine devam etmiş, bu tarihden sonra kuruluşunun temel nedeni olan İstiklal savaşının kutsal sorumluluk ve görevlerine devam etmiştir.

1924 yından sonra ise sportif faaliyetler kaldığı yerden devam eden ve yıllarca birinci ligde faaliyet gösteren kulup, yeni yönetimle birlikte 100.yılında 3.lige çıkmayı hedefliyor.  
Kulup yönetimi tarafından yapılan açıklamada "finans sektörünün önde gelen isimlerinden olan Sarper Volkan  Özten'in katkılarıyla parlak bir 100. yıl geçireceğimizi şimdiden hissediyoruz" denildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)