BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisÖztekin'e 'sanatçı' yardımcı----

Öztekin'e 'sanatçı' yardımcı

Öztekin'e 'sanatçı' yardımcı
04 Temmuz 2012 - 00:26 www.finansgundem.com

BDDK Başkan Yardımcılığına, BDDK Başmurakıbı olarak görev yapan, Kartal Musiki Derneği üyesi bir isim atandı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) Başkan Yardımcılığı'na Murat Türker atandı. Bankalar Yeminli Murakıbı olan Türker, BDDK'da başmurakıp olarak görev yapıyordu. Murat Tüker, aynı zamanda Kartal Musiki Derneği üyesi ve makam dersi hocası olarak görev yapmıştı.
1971 Kayseri doğumlu olan Murat Türker, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra Bankalar Yeminli Murakıbı olarak Hazine Müsteşarlığı ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nda görev yaptı. 2005-2009 yılları arasında ABD’nin Washington DC’de mesleki araştırmalarda bulundu. The George Washington University’de ise finans alanında yüksek lisansını tamamladı. Mesleki konularda makale, tebliğ, rapor ve yayınları bulunan Murat Türker, halen aynı kurumda Bankalar Yeminli Başmurakıbı ve Denetim Grup Başkanlığı görevine ve Marmara Üniversitesi’nde ‘bankacılık doktora’ çalışmalarına devam etmektedir. 
MGK Genel Sekreteri'nin kardeşi
Çeşitli musiki topluluklarında koristlik, solistlik, enstruman icrası ve eğitmenlik yaparak aktif görevler alan; musikimizin nazariyatı, bilhassa makam ve usuller üzerine araştırmalar yapan Türker’in, “Musikimizde Makam ve Usul Geçkileri” isimli iki ciltlik basıma hazır bir kitabı da bulunuyor.
Murat Türker, 2012 yılı başından itibaren Kartal Musiki Derneği’nde makam dersi öğretmenliği yapıyor. Murat Türker'in bir özelliği de Hakkari Valisi iken MGK Genel Sekreteri olarak atanan Muammer Türker'in kardeşi. Finans Gündem olarak Murat Türker'e yeni görevinde başarılar dileriz. www.finansgundem.com

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)