BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisÖzel Bankacılık 'Galatalı' ya bağlandı----

Özel Bankacılık 'Galatalı' ya bağlandı

Özel Bankacılık 'Galatalı' ya bağlandı
27 Temmuz 2011 - 16:37 www.finansgundem.com

Akbank'ın Özel Bankacılık'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına Osman Saltık Galatalı atandı

Akbank Özel Bankacılık'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına Saltık Galatalı getirildi. Kasım 2009’dan bu yana Akbank’ta Özel Bankacılık Strateji ve Yatırım Yönetimi Bölüm Başkanı olarak görev yapan Galatalı, 27 Temmuz 2011 itibariyle Özel Bankacılık’tan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.
İş yaşamına İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (İMKB) başlayan Galatalı, Akbank’a katılmadan önce; TEB Ekonomi Araştırmaları A.Ş.’de Ekonomist ve Bankacılık Sektör Analistliği, TEB Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’de Sabit Getirili Fon Yöneticisi, Varlık Yatırım Ortaklığı A.Ş.’de Genel Müdür, TEB Portföy Yönetimi A.Ş.’de de Varlık Yönetimi Direktörlüğü ve yine aynı şirkette Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.
İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü mezunu olan Galatalı, ABD Adelphi Üniversitesi’nde Yatırım Yönetimi ve Bankacılık alanında yüksek lisans yaptı.
SALTIK GALATALI KİMDİR?

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)