BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkÖldürülen bankacının kızı da ölüm ilanında!----

Öldürülen bankacının kızı da ölüm ilanında!

Öldürülen bankacının kızı da ölüm ilanında!
29 Aralık 2015 - 09:53 www.finansgundem.com

İstanbul'da bir bankada üst düzey yönetici olan Belgin Hızal'ı boğarak öldüren kızının ismi de ölüm ilanında yer aldı

Rus sağlığı yerinde olmayan ve tedaviyi reddeden Aslı Sönmezler, İstanbul'da bir bankada üst düzey yönetici olan annesi Belgin Hızal'ı boğarak öldürmüştü. Ölümünün ardından dede ve teyze sıradışı bir kara imza atarak Hızal'ın ölüm ilanına katil kızının adını da yazdı.

Amerika'da sanat eğitimi alan Aslı Sönmezler yurda dönüşte Bodrum'daki yazlıklarına yerleşmişti. Belgin Hızal telefonlarına çıkmayan kızına sosyal medya hesaplarından "Sait Faik gibi yalnızlığa özeniyorsun. Ama o bile annesini arardı" diye sitem ediyordu. 3 ay önce kızını tedavi için İstanbul'a gelmeye razı etti. Ancak Aslı Sönmezler tedavi olmayı ısrarla reddetti. Sonunda da annesini boğarak öldürdü. 

'KIZINI ÇOK SEVERDİ'


Babası Süha Hızal ve ablası Elvide Hızal, Belgin Hızal'ın ölüm ilanına katili olan kızı Aslı Sönmezler'in adının yazılmasını istedi. Gerekçeleri şuydu: "Belgin kızını çok severdi. Ayrıca Aslı hasta ve ne yaptığının bilincinde değil."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)